Deputat de cinci ani: M-am hotărât să mă implic

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a spus că a decis să se implice în toate proiectele județului. Vîlceanu este la al doilea mandat de deputat și printre cei mai influenți lideri politici din jurul premierului Cîțu, nefiind clar de ce abia acum s-a hotărât să se implice.

“Sunt multe proiecte începute în județ și care stagnează cumva, tocmai de aceea m-am hotărât să mă implic direct. Să merg să discut direct cu miniștrii, cu toți factorii de care țin aceste proiecte, cu Compania Națională de Investiții, cu CNAIR”, a spus Vîlceanu la Radio Infinit.

Vîlceanu spune și cum i-a venit ideea. “Mă implic direct în lucrurile astea, pentru că, dacă din momentul în care am preluat guvernarea am așteptat șase luni să își facă fiecare datoria, erau contracte semnate, trebuia să începem să vedem execuție, nu merg lucrurile așa cum trebuie. Și atunci, m-am gândit să mă implic direct”, a mai spus parlamentarul.

Acesta susține că investitorii nu vin în Gorj din cauză că nu avem infrastructura necesară. “Tot ce se va face în Târgu Jiu va fi sub directa supraveghere a mea. O să mă implic și o să vedeți că toate lucrurile acestea se vor face”, a mai spus Vîlceanu, unul dintre proiectele care se desfășoară în pas de melc fiind centura de ocolire a municipiului. (R.S.)

Vizualizări: 6,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: