Deputat PP-DD, despre plecarea la PSD: Nu infirm, nu confirm!

Declaraţie cel puţin ciudată pentru noul parlamentar de Gorj Răzvan Rotaru. Deşi într-un interviu acordat pentru Pandurul imediat după câştigarea mandatului, Rotaru spunea că nu este un trădător şi că nu va pleca din PP-DD, ieri, întrebat dacă va pleca la PSD, aşa cum se vehiculează, Rotaru a spus că nu infirmă, dar nici nu confirmă.

Reporter: Circulă un zvon potrivit căruia dvs. veţi trece la PSD, oficial, săptămâna viitoare. A fost dată şi o zi. Miercuri. Este adevărat?

Răzvan Rotaru: Eu nu mi-am luat mandatul şi deja sunt transferat. Sunaţi-mă miercuri! Eu sunt prieten cu foarte multe persoane din USL. Îl cunosc pe Ciprian Florescu, vicepreşedinte CJ Gorj, Alin Văcaru, pe Brănescu de la PDL, cunosc tineri de la toate partidele. Jucăm fotbal împreună.

Rep.: La nivel central se vorbeşte deja că 47 de parlamentari de la PDL şi PP-DD sunt la negocieri cu USL. Dumneavoastră sunteţi printre ei?

R.R.: Eu vreau să colaborez cu toate partidele, şi cu USL şi vreau să mă înţeleg cu toţi cei care-mi sprijină proiectele.

Rep.: Aş vrea un răspuns clar. Rămâneţi la PP-DD sau treceţi la PSD? Da sau nu? Acum două zile spuneaţi că nu trădaţi partidul.

R.R: Nu infirm, nu confirm.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: