Deputat PSD: Romanescu nu-şi duce mandatul la sfârşit. Cârciumaru era buldozer

Marcel Romanescu nu-şi va duce mandatul la bun sfârşit. Este convingerea unui deputat PSD. Elvira Șarapatin a declarat că are informaţii potrivit cărora primarului i-au ajuns patru luni la primărie ca să-şi dea seama că locul lui este la catedră. În schimb, Șarapatin îl laudă pe şeful ei, Florin Cârciumaru, despre care spune că a fost un „buldozer” în administraţia de la Târgu Jiu.

Elvira Șarapatin a declarat că Marcel Romanescu nu şi-ar găsi locul în administraţie. Mai mult, crede ea, va şi pleca de la primărie înainte de vreme. „Marcel Romanescu duce acest mandat la bun sfârşit dacă doreşte. Din informaţiile pe care le am, s-ar părea că nu ar dori să stea până la sfârşit. Ca om, ca profesor, este foarte bun. Nu este pregătit pentru această funcţie. Eu pot să i-o spun şi în faţă. Domnul profesor Romanescu trebuia să stea la catedră. După buldozerul Cârciumaru, nu putea să vină un om mai lent, mai aşezat, care stă la birou. Cârciumaru era buldozer. De dimineaţa, de la 3 până noaptea târziu, era pe străzi şi avea o legătură permanentă cu oamenii. Eu nu îl laud”, a declarat deputatul Elvira Șarapatin.

PNL: Se ocupă de bârfe şi şuşanele

Liberalii, în schimb, transmit că, fără doar şi poate, primarul îşi va continua mandatul. Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj, spune că, prin aceste declaraţii, adversarii săi nu îşi doresc decât să distragă atenţia de la problemele găsite la primărie de pe vremea în care era condusă de PSD. „Doamna Șarapatin, neavând activitate în Parlament, vine la Târgu Jiu şi mai vorbeşte şi dânsa ce aude pe la partid. Nu există niciun fel de demisie. Până la urmă, ei nu se pot împăca cu faptul că au pierdut alegerile. Ba apar informaţii că ar negocia cu Marcel Romanescu, ba spun că nu e un primar bun şi că primăria este condusă de cei doi viceprimari. Doamna Șarapatin să le explice târgujienilor ce s-a întâmplat cu cele 30 de miliarde (n.r. lei vechi) penalităţi pe care le-au plătit pentru tot felul de afaceri proaste pe care le-au făcut. Mă refer la firma care s-a ocupat de ornamente. Se ocupă acum de bârfe şi şuşanele pe care le prezintă ca fiind informaţii”, a fost reacţia lui Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 2,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: