Nici Mazăre nu-l mai vrea pe Ponta în fruntea PSD!

Baronul de Constanța, Radu Mazăre, a ieșit ieri la rampă cu o declarație care a încurcat și mai mult lucrurile în actualul partid de guvernământ, acesta spunând nici mai mult nici mai puțin decât că Victor Ponta nu ar trebui să mai rămână în fruntea Partidului Social Democrat, ceea ce, automat, ar duce și la îndepărtarea sa din fruntea Guvernului, vicepremierul Liviu Dragnea fiind și el luat în vizor de edilul de pe litoral. „Revoluționarul” Mazăre era pe holul unei instanțe de judecată, unde își aștepta rândul pentru a ajunge în fața magistraților, atunci când, întrebat fiind de jurnaliști, și-a dat drumul al gură și a spus cam ce nemulțumiri sunt în partidul lui Ponta și, mai ales, care sunt propriile sale nemulțumiri.

„Este, într-adevăr, o stare de nemulţumire (n.r. – în cadrul PSD), sunt discuţii despre felul în care este gestionat la nivel central în această perioadă post-electorală. Dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta sau pentru eşecul lui Dragnea. Eu, dacă aş pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş arăta spre cei care sunt şefi de organizaţii mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea”, a declarat Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti, unde are un proces pe rol în calitate de inculpat. El nu a ezitat să spună că „în mod normal și onorabil” Ponta și cu Dragnea ar trebui să plece din fruntea partidului, ceea ce arată că actualul premier a pierdut susținerea unuia dintre cei mai influenți și rebeli lideri din PSD.

Liderul de la Constanța a vorbit și despre posibila ruptură a PSD în perioada următoare, el neexcluzând nicio variantă, mai ales că a recunoscut public nemulțumirile care sunt în partid în urma eșecului din noiembrie.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: