Liberalii vor schimbarea viceprimarului din Padeş

Liderii PNL Gorj vor schimbarea viceprimarului PSD de la Padeş, Mihai Argintaru, mai ales că acesta este şi primar interimar, după arestarea preventivă a lui Mihai Troacă. Este prima acţiune politică în care Dan Vâlceanu şi Dian Popescu, cei doi copreşedinţi PNL, îşi dau mâna, ambii fiind pentru schimbarea viceprimarului Argintaru.

Liderii Partidului Naţional Liberal Gorj vor înlocuirea viceprimarului Mihai Argintaru din fruntea primăriei Padeş. În acest sens, consilierii PDL au întocmit deja un proiect de hotărâre prin care cer înlocuirea viceprimarului pe motiv că s-a constituit o nouă alianţă politică. „Noi avem şase consilieri locali la Padeş, iar vechiul PNL unul, prin urmare noul PNL are şapte consilieri din 13. Avem majoritate şi în plus este clar că oamenii au votat dreapta la Padeş. Vrem schimbarea viceprimarului Argintaru pentru că din punct de vedere administrativ oamenii noştri sunt mai pregătiţi”, a declarat Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Cel susţinut este un consilier local din vechiul PDL. „Îl susţinem pe domnul Ilie Dragoteanu pentru funcţia de viceprimar”, a precizat Dan Vâlceanu. Decizia de a schimba vicele de la Padeş pare să fie una potrivită şi pentru celălalt copreşedinte, Dian Popescu. Este de altfel şi singura decizie politică agreată de ambii politicieni. „Dacă se impune şi aduce avantaje Partidului Naţional Liberal atunci da, îl vom schimba. Aici nu avem orgolii, aici trebuie să găsim soluţia cea mai bună”, spune liderul PNL Gorj, Dian Popescu.

Argintaru: Vâlceanu să lase primăria Padeş în pace

Mihai Argintaru a luat foc şi i-a cerut lui Dan Vâlceanu să nu amestece politicul în administraţia locală. Mai mult, Argintaru spune că va amâna cât îi va permite legea punerea proiectului pe ordinea de zi. „Cu siguranţă acest proiect va fi sortit eşecului deoarece PSD împreună cu PRM are o majoritate fragilă, dar totuşi o are. Îi transmit lui Dan Vâlceanu să-şi vadă de treburile partidului şi să lase comunitatea de la Padeş în pace. Eu, ca şi conducător de unitate, îmi voi face datoria şi voi pune acest proiect pe ordinea de zi atunci când se împlinesc 30 de zile de la data la care a fost înregistrat în instituţia noastră”, a spus Mihai Argintaru, primarul localităţii Padeş.

Consiliul Local Padeş este format din 13 consilieri, PSD-PRM 6 consilieri, PDL-PNL şapte consilieri.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: