Popete rămâne antrenor la Pandurii

Fostul jucător al echipei Pandurii, și antrenor la juniorii clubului, Florin Popete, nu s-a despărțit de fosta echipă, după cum au anunțat oficialii clubului. Săptămână trecută presa centrală anunța numirea sa la echipa satelit a rivalei din oraș, ACS Viitorul Târgu Jiu 2.

"Clubul Pandurii Târgu Jiu anunță că fostul jucător al echipei, Florin Popete, este în continuare antrenor la Centrul de Copii și Juniori al clubului.  Florin Popete nu a părăsit clubul Pandurii el aflându-se în concediu în ultima perioadă și urmând să revină la antrenamente", au anunțat cei de la Pandurii pe pagina oficială de facebook .

În ceea ce privește numirea lui Florin Popete la satelitul echipei patronate de Nicolae Sarcină au existat discuții pentru a prelua echipa din Liga 3, în calitate de antrenor principal, înainte de plecarea sa în concediu dar acestea nu s-au concretizat, după cum susțin unele surse. După ce va reveni din vacanță Popete se va întoarce la antrenamentele echipelor de juniori. Echipa pe care acesta ar fi urmat să o preia, Viitorul  Târgu Jiu 2,  este pregătită de fostul secund al lui Florin Popete de la Gilortul Cărbuneşti,  Bogdan Chiriac.

Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: