Derby-ul suferinței la Cărbuneşti

În etapa a cincea a Ligii a treia se vor întâlni sâmbătă după-amiază pe terenul de la Cărbuneşti două dintre formaţiile din subsolul clasamentului seriei a IV-a. Gilortul Cărbuneşti, care se află pe locul 15 cu doar un punct în clasament, va primi vizita echipei de pe locul 14, Gloria Lunca Teuz Cernei.

Gilortul are ocazia în etapa a cincea de a obţine prima victorie a sezonului în Liga 3. Gorjenii pornesc pentru prima dată ca favoriţi având în vedere faptul că se vor întâlni două echipe care sunt colege de suferinţă în subsolul seriei a IV-a. 

Cei de la Gilortul îşi propun la acest meci să încerce să evite zona „nisipurilor mișcătoare” din subsolul clasamentului, iar acest meci este unul foarte important din acest punct de vedere.

Gloria Lunca Teuz Cermei este o echipă cu aceleaşi probleme ca şi Gilortul, nu are decât două puncte în clasament după patru etape.  Gilortul ocupă locul 15, cu un singur punct, în timp ce Gloria se află pe locul 14, cu două puncte acumulate. Ambele formaţii nu au reușit încă nici o victorie și îşi propun acum obţinerea primului succes.

În acest meci se întâlnesc două echipe aflate în criză de puncte, fiecare considerând că are în față un adversar abordabil. „Avem mare încredere în jucătorii noștri și suntem convinși că la ora meciului vor da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivul acestui joc. Așteptăm ca iubitorii de fotbal să vină în număr cât mai mare la stadion, fiindcă avem nevoie de susţinerea şi aportul lor pentru obținerea victoriei”, este invitaţia adresată de cei de la Gilortul către suporterii de la Cărbuneşti care sunt aşteptaţi la acest meci.

Meciul dintre Gilortul şi gruparea arădeană Gloria Lunca Teuz Cermei  va avea loc sâmbătă, pe stadionul „Cristinel Răducan”, începând cu ora 17:00.

Partida dintre Gilortul și Gloria va fi arbitrată de Marius Daniel Bădoiu (Craiova, DJ) iar arbitri asistenți vor fi Andrei Pavel Cojocaru (Brașov, BV) și Cristian-Marian Ciorbea (Brașov, BV), iar observatori Cosmin Danciu (Hunedoara, HD) și Marius-Claudiu Ștefan (Orăștie, HD).

Liga 3 / Program etapa a 5-a, Seria IV-a

CS Comunal Dumbrăviţa - ACS Poli Timişoara

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii - Progresul Pecica

Viitorul Dăeşti - Fortuna Becicherecu Mic

Naţional Sebiş - Crişul Chişineu Criş

Şoimii Lipova - LPS Cetate Deva

Gilortul Târgu Cărbuneşti - Gloria Lunca Teuz Cermei

ACSO Filiaşi - CS Hunedoara

U Craiova 1948 SA - Flacăra Horezu

Vizualizări: 1,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: