Descoperă grătarele economice de la PEFOC pentru sesiuni de răsfăț gastronomic în aer liber

Zilele cu soare învăluite în mirosul apetisant al preparatelor suculente care sfârâie pe grătarul încins din curtea casei sau în natură, la iarbă verde, împreună cu familia și prietenii buni, sunt mai aproape decât credeai! Acestea sunt momente de bucurie simplă și adevărată pe care le poți obține la un cost extrem de accesibil și asta pentru că, specialiștii sibieni de la PEFOC, cu peste două decenii de expertiză în domeniul termicelor alternative din România, ne fac cunoștință cu modelele economice de gratar carbuni sau lemne - soluții perfecte pentru un grătar în grădină - ieftine, dar surprinzător de calitative și rezistente!

Fabricate din fier, tablă groasă sau material metalic de calitate superioară, gama de grătare economice îți oferă o selecție de produse cu raport calitate-preț foarte bun. În procesul de producție sunt utilizate doar materiale verificate de calitate înaltă astfel încât, să poți găti în aer liber, preparatele tale preferate începând de la friptura suculentă, legumele aurii, somonul fraged și până la ceafa de porc parfumată de miresmele condimentelor și de fumul specific. Acum, în oferta meșterilor sibieni de la pefoc.ro, pe lângă renumitul semineu pe lemne, poți alege și grill-ul potrivit pentru tine din colecția vastă de modele prevăzute pe diferite dimensiuni, ideale pentru un picnic în natură sau a fi folosite în curte, în foișor sau pe terasa casei tale.

Grătarul economic tradițional este confecționat din tablă de oțel cu o grosime de 3 mm debitată laser și dispune de un grilaj din oțel rotund calibrat C45, de 8 mm. Grosimea tablei acestui grătar stabil și robust permite folosirea lemnelor direct pe foc, neexistând riscul deformării în timp. Grill-ul este destinat în vederea preparării alimentelor pe grătar (carne, pește, legume, etc), doar în spații deschise! Totuși, pentru a te bucura de el cât mai mult, trebuie să te asiguri că acesta va fi mereu ferit de umezeală, să nu rămână în ploaie sau zăpadă, și foarte important - să nu stingeți cărbunii cu apă!

Principalele avantaje ale grătarelor economice PEFOC:

- perfecte pentru întrebuințarea acasă, dar și pentru deplasări (încape ușor în portbagaj) picioarele cu roți fiind demontabile și simplu de asamblat chiar și atunci când dorești să îl folosești la iarbă verde;

- înălțimea totală a grătarului montat este de 90 cm, preparatele fiind foarte ușor de manevrat în timpul gătitului;

- suprafața de gătit (grilajul metalic propriu-zis) se reglează pe 2 niveluri, în funcție de temperatura jarului și tipul preparatelor;

- este prevăzut cu măsuțe laterale din lemn cu ramă din oțel (pentru accesorii, vas, etc) și masă intermediară, pentru depozitare sub grătar - toate demontabile;

- este vopsit cu o vopsea siliconică rezistentă la temperaturi de 800-1000C, ceea ce va determina păstrarea aspectului plăcut al grătarului, pentru un timp îndelungat.

Specialiștii sibieni sunt pregătiți să răspundă întrebărilor tale și să-ți ofere consultanță gratuită pentru toate modelele de grătar din ofertă. De asemenea, în magazinul online pefoc.ro, veți putea găsi o gamă suficientă de produse din universul soluțiilor de încălzire alternativă, precum: focare premium, șeminee de tip centrală sau pe curent, sobe rustice, soluții de cos fum ceramice sau din inox, modele de șemineu decorativ sau alte accesorii, toate într-un singur loc și disponibile imediat din stocul propriu de la Sibiu sau de la partenerii afiliați, din întreaga țară, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

Vizualizări: 1,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: