Despărțire oficială la Universitatea Craiova. Rotaru are două nume de antrenor

Universitatea Craiova a anunțat, în mod oficial, despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani și reprezentanții clubului au semnat deja rezilierea contractului, iar patronul Mihai Rotaru are în acest moment două opțiuni pentru noul antrenor.

Potrivit informațiilor ProSport, favorit pentru a-i prelua pe olteni este în acest moment Laszlo Balint, iar Mirel Rădoi este a doua variantă pe care conducerea clubului o are.

Clubul din Bănie a anunțat deja că angajamentul lui Laurențiu Reghecampf a fost reziliat, cu acordul ambelor părți. „Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul oficial al celor de la  Universitatea Craiova.

Reghecampf ar fi trebuit să ia parte la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, de la Cluj, însă a fost nevoit să renunțe în ultimul moment pentru a purta discuția decisivă cu Mihai Rotaru. Părțile au ajuns la un acord și au reziliat contractul, astfel că patronul grupării din Bănie are acum drumul liber pentru a numi un nou antrenor.

Favorit în acest moment pare să fie Laszlo Balint, liber de contract după ce UTA l-a înlocuit în acest an cu Ionuț Badea. Mirel Rădoi este în aceeași situație, după ce la finalul lui 2021 a hotărât să nu își mai prelungească angajamentul cu echipa națională a României.

Vizualizări: 1,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: