Destin frânt la 24 de ani. A murit în Germania tocmai când voia să revină acasă, în Gorj!

Avea 24 de ani și voia să se întoarcă acasă, în comuna gorjeană Roșia de Amaradia, după doi ani de muncă în Germania. Destinul lui Nicolae Ciuteanu a fost curmat brusc într-un accident rutier care a avut loc zilele trecute, în timp ce se întorcea de la serviciu. Un autotren a izbit autoturismul în care se afla gorjeanul, alături de un coleg iranian și de fratele patronului pentru care lucra. Rudele lui Nicolae Ciuteanu au contractat o firmă de pompe funebre care va aduce în țară trupul neînsuflețit, pentru a fi înmormântat în localitatea natală.

Nicolae Ciuteanu lucra de aproape doi ani în Germania, în domeniul construcțiilor, cu forme legale. Miercuri după-amiază, mașina pe care o conducea a fost izbită de un TIR, care se angajase în depășirea unei motociclete. În autoturism se mai afla fratele patronului pentru care gorjeanul lucra, dar și un al coleg de-al său, iranian.  Cei trei se întorceau de la serviciu, spune, îndurerat, fratele gorjeanului. ”Mai aveau vreo 7 minute până acasă în momentul în care s-a produs nenorocirea. Se aflau într-un Ford Focus, 2002 anul de fabricație. Era o mașină normală pentru muncă. Fratele meu și colegul său iranian au murit pe loc, iar fratele patronului a doua zi. Fratele a venit la mine, în Germania, în luna octombrie 2015. În septembrie, anul trecut, eu m-am retras, ceea ce urma să facă și el chiar în seara respectivă. Mi-am deschis aici o firmă de construcții, urma să continuăm amândoi aici”, a spus Adrian Ciuteanu.

În Germania se află și mama tânărului, care a plecat în urmă cu circa o lună. Acolo lucrează la o plantație de căpșune.  Acum familia tânărului face toate diligențele pentru ca trupul neînsuflețit să fie adus în țară, pentru a fi înhumat creștinește. ”Este în Düsseldorf. Am angajat o firmă de pompe funebre care să poată face toate actele necesare, să mi-l repatrieze. Firma de pompe funebre îmi garantează că marți seara vor fi aici și, probabil, joi va avea loc înmormântarea”, a mai spus  Adrian Ciuteanu.

Tânărul mort în Germania are și două surori. Una dintre ele este elevă în clasa a XII-a, iar cealaltă soră, de 26 de ani, căsătorită la Craiova, urmează să devină mămică. Nicolae Ciuteanu nu era căsătorit.

Galerie foto





Vizualizări: 29,458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: