Deszăpezire manuală. Şef din Primăria Târgu Jiu, la lopată!

Imagini mai rar întâlnite, dacă nu chiar unice, cu un director din Primăria Târgu Jiu dând cu lopata zăpada la o parte într-o parcare din zona centrală a municipiului.

Marian Rotaru a ieşit marţi dimineaţa din biroul său de şef al Direcţiei Publice de Patrimoniu şi, împreună cu subordonaţii, a mers pentru a deszăpezi parcările din zona centrală a oraşului. În mod normal, acesta trebuia doar să verifice cum îşi fac treaba subordonaţii săi, dar, la un moment dat, a pus şi el mâna pe lopată şi a curăţat un loc de parcare, dând asigurări că „în cel mai scurt timp” zăpada va fi cărată de acolo pentru că vin gerurile şi atunci va fi mai complicat să fie transportată.

„Am ieşit să deblocăm parcările şi să le dăm o mână de ajutor celor de la primărie, pentru că au destul de multe probleme de rezolvat. Am venit şi cu cei care sunt la stadion, lucrăm şi la liceu la Madgearu şi sperăm ca în câteva ore să scoatem parcările din zăpadă. Vom lua legătura şi cu cei de la Edilitara să cărăm zăpada, pentru că după ce va veni gerul va fi mult mai greu. Am discutat şi cu cei de la şcoli şi nu sunt probleme deosebite. Am făcut această acţiune fără să ne-o ceară domnul primar, doar l-am informat ca să ştie despre activitatea noastră. Noi răspundem de aceste parcări şi suntem pe teren de la ora 7.00 tocmai pentru că a nins foarte mult şi e mult de muncă pentru a curăţa parcările de zăpadă”, a declarat Rotaru.

Vizualizări: 3,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: