Detoxifiere de vară cu pătrunjel, miere și lămâie 

Pătrunjelul ajută la eliminarea în mod eficient a toxinelor din organism și, în combinație cu mierea și lămâia, devine un instrument puternic pentru curățarea organismului. Acest amestec este o modalitate genială prin care se accelerează metabolismul și se grăbește arderea depozitelor adipoase.

Lămâia conține cantități generoase de vitamina C și proteine necesare pentru refacerea nivelului de energie. Mai mult, îmbunătățește și digestia și combate și tulburările digestive care împiedică pierderea în greutate.

Mierea este o sursă excelentă de zaharuri naturale cu absorbție lentă și de antioxidanți. Organismul transformă aceste zaharuri în energie, necesară pentru arderea caloriilor. Împreună, mierea și lămâia suprimă poftele alimentare și ajută la dobândirea rapidă a senzației de sațietate. Vitaminele A, B, C, D și k din compoziția lor contribuie la detoxifierea eficientă a organismului.

Acest amestec se prepară dintr-un sfert de ceașcă de suc de pătrunjel, jumătate cană de apă, zeama proaspăt stoarsă de la 1 lămâie și miere după gust. Toate ingredientele se mixează într-un blender până la omogenizare. Se transferă într-un pahar și se consumă imediat. Cura se ține timp de 2 săptămâni pentru a purifica organismul de toxine.

Vizualizări: 1,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: