Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dezbatere pentru Termocentrala Turceni

Complexul Energetic Oltenia a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj revizuirea autorizaţiei integrate de mediu pentru Termocentrala Turceni, pentru includerea grupului energetic nr.7. În acest sens va avea loc o dezbatere, la Turceni, unde publicul interesat poate face propuneri, sugestii, dar şi obiecţiuni referitoare la autorizarea grupului energetic. Dezbaterea publică va avea loc în data de 18 septembrie, începând cu ora 16:30, la sediul Primăriei Turceni.

CE Oltenia a solicitat revizuirea autorizaţiei de mediu a Termo Turceni încă de acum trei ani. Pentru autorizarea blocului energetic nr. 7, CE Oltenia a trebuit să investească în reducerea emisiilor de oxizi de azot. Un incendiu a avut loc în martie, chiar la instalaţiile de reducere a emisiilor de NOx ale grupului energetic. Astfel, termenele de finalizare a investiţiei s-au decalat. (A.P.)

Vizualizări: 1,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: