Diaconescu avertizează PSD că va spune adevărul de la DGASPC Gorj

Deranjat vizibil din cauza celor întâmplate, în ultima perioadă, în cadrul DGASPC Gorj, Puiu Diaconescu ameninţă că, de se va porni să facă dezvăluiri, nimic nu-l va opri. Consilierul judeţean PSD este deranjat de scandalurile apărute în jurul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului. A spus la Radio Infinit că un singur lucru îl împiedică să spună lucrurilor pe nume, acum: faptul că fiul său lucrează în această instituţie.

Cum comentaţi ce se întâmplă la DGASPC Gorj?

Acum las lucrurile să meargă aşa, dar într-o zi Puiu Diaconescu va ieşi în presă şi va spune adevărul. Cunosc adevărul adevărat de la DGASPC. Dacă nu ar fi fiul meu acolo aş spune acum. Am fost mereu un tip incomod pentru Consiliul Judeţean Gorj pentru că am spus lucrurilor pe nume.

Care este adevărul?

Dvs aţi descoperit doar o parte din adevăr, altă parte s-a ascuns.

Vreţi să plecaţi din PSD?

Nu voi pleca din PSD, am muncit prea mult, am prea multe realizări, am adus mulţi oameni în partid. Probabil sunt oameni care şi-ar dori să plec din PSD, dar îi asigur cu tot respectul că nu voi pleca din PSD mai curând va trebui să plece unii care nu-şi fac datoria, care se ocupă doar de demagogie, minciuni şi se ocupă doar de buzunarul lor.

Cum comentaţi declaraţia lui Ciprian Florescu?

Nu vreau să comentez asupra lucrurilor purtătorului de cuvânt pentru că purtătorul de cuvânt, însăşi denumirea, spune exact ce i se transmite de undeva. Ar trebui să-l întrebaţi pe Ciprian Florescu cine i-a dat sarcina să facă un astfel de comunicat pentru că nu avea nici calitatea şi nici posibilitatea să ştie ce se petrece la Direcţia Copilului. 

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: