Dian Popescu conduce detaşat în sondaje

"Potrivit ultimelor sondaje de opinie, candidatul USL pe Colegiul 1 Senat, Dian Popescu, conduce detaşat faţă de adversarul său politic, Ion Ruşeţ", se arată într-un comunicat al staffului de campanie, în care sunt prezentate şi cele mai recente acţiuni electorale ale lui Dian Popescu, aşa cum puteţi vedea mai jos.

Candidatul USL pe Colegiul 1 la Senat, Dian Popescu, a fost primit cu încredere şi respect de locuitorii din localităţile Bolboşi şi Cătunele, în ultima săptămână din campania electorală privind alegerile parlamentare. Dian Popescu a mers pe jos prin satele din cele două comune şi le-a vorbit oamenilor despre importanţa zilei de duminică, 9 decembrie. Candidatul USL pe Colegiul 1 la Senat le-a spus oamenilor din Bolboşi şi Cătunele că duminică trebuie să se prezinte la vot cu încredere pentru a-şi alege gorjenii care să-i reprezinte în Parlamentul României.

De asemenea, Dian Popescu a oferit electoratului din cele două localităţi proiectele sale electorale în speranţa ca după 9 decembrie, acestea să se concretizeze sub noua echipă de parlamentari USL. “Trebuie să veniţi la vot duminică pentru că nu puteţi să lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru. V-au ajuns cei patru ani de guvernări PD-L, în care nu s-a făcut nimic bun. Aţi văzut cu ochii voştri că actualii parlamentari s-au dus în Parlament ca să se îmbogăţească, nu să vă ajute. Puteţi să hotărâţi singuri dacă doriţi schimbare pe Colegiul 1 la Senat sau nu, dacă aţi simţit că aţi fost reprezentat la Bucureşti de actualul senator din acest colegiu”, le-a transmis Dian Popescu cetăţenilor din Bolboşi. Candidatul USL pentru un mandat de senator pe Colegiul 1 le-a transmis un mesaj şi locuitorilor din comuna Cătunele. “Cei mai mulţi parlamentari au fost de acord cu tăierea salariilor şi impozitarea pensiilor, iar acum vă cer din nou votul. Au procedat corect? Au procedat corect când au ridicat mâna pentru închiderea spitalelor, ca bugetul pentru Sănătate să fie diminuat? De aceea vă spun să mergeţi duminică la vot pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple în viitorii ani, în România”, le-a vorbit Dian Popescu oamenilor din Cătunele.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: