Dian Popescu crede că Ponta îl va „lucra“ pe la Bucureşti

Liderul liberalilor din judeţ, Dian Popescu, a reacţionat ieri la declaraţiile pe care social-democratul Victor Ponta le-a făcut la adresa sa. Ponta a spus despre şeful PNL Gorj că este „la pubertate politică” şi că „vorbeşte la orice microfon i se pune în faţă” doar pentru a-şi spori notorietatea. În declaraţia sa, Ponta era ferm convins că relaţiile dintre PSD şi PNL sunt dintre cele mai bune la Gorj, lucru cu care Dian Popescu nu este deloc de acord. În replică, Dian Popescu mai spune că Ponta nu are decât încerce să-l schimbe.

„N-are decât să lucreze pe la Bucureşti să mă schimbe şi să pună un preşedinte cu care să poată negocia cum vrea el la PNL Gorj pentru că eu nu sunt acea persoane. El deja se crede preşedinte pe la toate partidele…”, declară Dian Popescu.

Popescu a mai spus că preşedintele PSD a făcut mai mult cu vizita sa. „Din punct de vedere al vârstei, el e mai tânăr ca mine, iar în politică a intrat, de asemenea, după mine. Eu am intrat singur în politică, în 2003, pe el l-a adus Adrian Năstase de mână în PSD. Restul, ce spune el pe acolo, ţine de educaţia fiecăruia. Putea să vină ca mediator la Gorj, dar a ajuns la Târgu Jiu doar pentru a-şi da cu părerea într-o chestiune în care era prost informat. Vorbeşte despre relaţii bune între PSD şi PNL, dar asta arată că nu ştie că liberalii nu au mai votat ultima dată alături de pesedişti în Consiliul Judeţean“, a spus Popescu..

Liberalul şef susţine că, prin afirmaţiile făcute, Ponta nu a făcut decât să arate cât de dezinformat este de colaboratorii săi, probabil Ion Călinoiu.

„Cred că el a fost cel care s-a trezit cu microfonul în faţă şi s-a apucat să vorbească. Un lider serios se aşeza la masa dialogului, dar el a ascultat doar ce i-a convenit că probabil aşa l-a informat Ion Călinoiu“, a mai spus Popescu.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: