Bârcă îl pârăşte pe Ruşeţ la Băsescu

Ion Bârcă, primarul de la Turburea, vrea să meargă în audienţă la Traian Băsescu, nemulţumit că se repetă alegerile în cele 70 de organizaţii ale Partidului Democrat- Liberal, aşa cum s-a decis duminică în Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor. Bârcă este nemulţumit că pedeliştii care au muncit în alegeri până acum sunt discreditaţi în faţa membrilor de partid.

„Parcă cineva ar fi plătit să ia decizii contra noastră. Parcă a intrat dracul în partidul acesta“, a declarat la Radio Infinit edilul din Turburea.

Primarul din Turburea spune că, imediat după sărbători, se duce în audienţă la preşedintele României Traian Băsescu să îi spună ce se întâmplă la Gorj în PDL. Ion Bârcă este convins că Ion Ruşeţ vrea să repete alegerile în organizaţii ca să îşi pună oamenii lui pe funcţii, pentru a-l vota la conferinţa judeţeană de alegeri. „Vrea să-şi pună oamenii lui în funcţii. Domnul Ruşeţ îşi bate joc de partid. Mă voi duce în audienţă la domnul Băsescu să spun ce se întâmplă“, a spus Bârcă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: