Ruşeţ a dat startul reluării alegerilor în organizaţiile PDL din judeţ

Organizaţiile PDL din Gorj se pregătesc de alegeri pentru a doua oară. Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) din PDL a stabilit calendarul reluării alegerilor. Preşedintele Ion Ruşeţ a spus că nu trebuie să se supere nimeni pentru că dacă alegerile au fost corecte, sigur conducerea nu se va schimba.

Alegerile în fiecare organizaţie vor începe pe 14 ianuarie şi vor fi finalizate pe 18 februarie. „De pe 14 ianuarie vor începe alegerile în fiecare organizaţie locală. Nu cred că se va supăra cineva deoarece dacă au fost corecte, vor rămâne aceeaşi oameni în funcţii”, a declarat Ion Ruşeţ. Acest comentariu a fost făcut în contextul în care preşedintele organizaţiei de la Jupâneşti, Cristi Sârbu, a spus că nu va mai candida dacă vor fi reluate alegerile, acesta primind oferte de la liberali. Calendarul alegerilor va continua pe 19 februarie cu alegeri la Motru, iar pe 26 februarie la Târgu-Jiu.

Alegerile pentru preşedinte, în martie

Tot în şedinţa CODA de ieri s-a stabilit că în perioada 28 februarie – 6 martie se pot depune  candidaturile pentru funcţia de preşedinte al PDL Gorj.  „În această perioadă cei care vor să candideze pentru funcţia de preşedinte al partidului vor trebui să facă acest lucru oficial. După această perioadă, respectiv pe 7 martie se vor analiza candidaturile de către Biroul Permanent Naţional, iar între 28 februarie - 12 martie, se vor depune candidaturile pentru celelalte funcţii în BPJ, funcţii care nu vor mai fi analizate de Biroul Naţional”, a declarat preşedintele interimar al PD-L Gorj, Ion Ruşeţ.

Alegerile judeţene vor avea loc pe 19 martie aşa cum a stabilit, Vasile Blaga şi Adriean Videanu la venirea în Gorj, iar alegerile în Organizaţia de Femei vor avea loc pe 20 februarie.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: