Dian Popescu dă cu subsemnatul la partid

Liberalii gorjeni continuă să se lupte între ei, deşi ca partid de opoziţie ar trebui să se ocupe şi de ceea ce fac partidele de la guvernare. Senatorul Dian Popescu a fost luat la mişto de liberalii proveniţi din fostul PDL, pentru că i-a trimis copreşedintelui Dan Vâlceanu o adresă care începe cu „Subsemnatul”. „O obişnuinţă de când dădea cu subsemnatul la Parchet”, au râs foştii pedelişti.

Într-un comunicat de presă pe această temă, aceştia au fost mai rezervaţi. «Respectiva adresă este neserioasă atât prin formă, cât şi prin conţinut. Regulile elementare de redactare ne învaţă că este obligatoriu ca o adresă care începe cu ”subsemnatul”  să fie semnată olograf de respectiva persoană şi nu de altcineva, pentru subsemnat, ”subsemnat” însemnând tocmai ”persoana care semnează sub cele scrise”, ori semnătura din subsolul celor două rânduri ale adresei  nu-i aparţine domnului Dian Popescu, iscălitura fiind barată cu semnul  grafic care înseamnă ”pentru titular”», arată PNL Gorj într-un comunicat.

Liberalii din vechiul PDL explică în acelaşi comunicat că vineri nu a avut loc şedinţă de comitet executiv, deoarece aceasta poate fi convocată doar de cei doi copreşedinţi, iar vechiul PDL nu recunoaşte calitatea de copreşedinte al lui Dian Popescu, pe care îl consideră suspendat de drept din partid, ca urmare a unei condamnări penale. „Subsemnatul, co-preşedinte PNL Gorj, Dian Popescu, vă informează că va avea loc şedinţa CJEX, în data de 27.02.2015, ora 17.30, la sediul PNL”, este mesajul transmis vineri co-preşedintelui Dan Vâlceanu, pe care acesta nu l-a considerat unul serios. (A.A.)

subsemnatul_dian

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: