Dian Popescu: Domnul Iriza să citească statutul și după aia să vorbească

S-au tulburat apele în ALDE Gorj. Dian Popescu a organizat duminică seara o şedinţă de partid care a stârnit nemulţumirea şi furia colegilor săi, Marius Borcan şi Scarlat Iriza. Cei doi au acuzat că şedinţa a fost nestatutară și fără o consultare prealabilă. În replică, Dian Popescu le-a transmis să nu se mai țină de bârfe și copilării și să citească statutul.

 Rep.: Domnul Scarlat Iriza spune că este nestatutară convocarea ședinței. Cum comentați?

Dian Popescu: Domnul Scarlat Iriza să pună mâna să citească statutul și după aia să vorbească. Partidul are treabă, trebuie să meargă înainte, nu are timp de glume și de joacă. Să citească statul și după aia să vorbească. Nu cunoaște statutul, habar n-are, nu știe. Statutul este altul decât la PSD. Astea-s copilării, bârfe, noi avem de validat niște decizii luate de birourile politice locale ale orașelor Rovinari, Tismana, Jupânești, nu poate partidul să aștepte mofturile domnului Iriza și ale domnului Borcan.

 Rep.: Sunt supărați domnii Iriza și Borcan?

D.P.: Nu știu. Sunt supărați că nu le-a mers planul în care credeau, că fac o echipă comună la conducerea ALDE, domnul președinte Tăriceanu atrăgându-le atenția și în special domnului Iriza foarte serios că trebuie să se ocupe de problemele de partid și să lase președinția partidului, președinția o are Dian Popescu și Iriza mai are de așteptat.

 Rep.: Vor mai avea loc sau nu alegeri în acest an?

D.P.: Vom vedea, data alegerilor se va stabili de către conducerea centrală, în toate filialele, nu numai în Gorj. Nu stabilesc eu, când conducerea centrală va stabili data alegerilor, vom avea și data alegerilor.

Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: