Luis Popa vrea o funcţie în administraţie, dar şi în PSD

Luis Popa, şeful de la Polaris, face tot mai des declaraţii privind trecerea sa din mediul privat în administraţia publică. După ce a spus că vrea să lucreze fie în cadrul Consiliului Judeţean, fie în Primăria Târgu Jiu, Luis Popa a declarat într-un interviu acordat la Radio Infinit că va discuta cu liderii PSD Gorj şi vizavi de o funcţie în cadrul partidului.      

Rep.: Aţi anunţat, săptămâna trecută că vreţi o funcţie în administraţie, vizaţi funcţia de subprefect?

Luis Popa: Într-adevăr, am zis că-mi doresc o funcţie în administraţie, dar n-am zis că-mi doresc funcţia de subprefect. Vreau să fac un pas către administraţie, nu ascund acest lucru.

Rep.: V-a făcut cineva vreo ofertă în acest sens?

L.P.: Până acum nu mi-a făcut nimeni nicio ofertă. Urmează să am anumite discuţii în perioada imediat următoare cu domnul preşedinte, cu domnul preşedinte executiv, să stăm faţă-n faţă şi să vorbim exact despre ce-mi doresc.

Rep.: E pentru prima dată când aud că un membru de partid merge să spună: vreau să plec din mediul privat, nu-mi oferă şi mie cineva un job în administraţie?

L.P.: Nu e vorba de discuţii de genul acesta. Mie îmi place să spun ceea ce gândesc, nu să te ascunzi. M-a întrebat un coleg de-al dumneavoastră dacă vreau să fac acest pas şi am spus că da. Că-l fac în perioada imediat următoare, că-l fac peste doi-trei ani de zile, îl am în vedere.

Rep.: Sunteţi director Polaris peste toată ţara şi vreţi să plecaţi în administraţie. Se merită, ţinând cont de salariile din administraţie?

L.P.: Într-adevăr, am o funcţie foarte importantă în companie. Consider că experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul timpului pot s-o folosesc şi în administraţia publică. Să nu discutăm de partea financiară. Aşa cum v-am spus urmează să am o discuţie cu cei doi preşedinţi ai organizaţiei judeţene a PSD Gorj.

Rep.: Să înţelegem că vreţi şi o funcţie politică?

L.P.: După ce voi avea o discuţie cu dumnealor o să-mi spun punctul de vedere, o discuţie legată de o carieră politică a lui Luis Popa. Mie îmi place să construiesc încet, cărămidă cu cărămidă. S-ar putea să candidez şi la partid pentru un post de vicepreşedinte la nivel de judeţ, este şi această variantă care m-ar tenta fără nicio problemă. Consider că am muncit în cadrul partidului, mă bazez pe experienţa pe care am dobândit-o în mediul privat şi consider că pot să fac un pas în cariera politică.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: