Dian Popescu: PSD e hulit din toate părţile, cred că PNL ia 25%

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, crede că ar putea obţine în Gorj, la alegerile europarlamentare un scor de 24-25%. El spune că preşedintele Crin Antonescu i-ar fi permis să aibă şi un sor mai mic, considerându-se că Gorjul, judeţul premierului Victor Ponta, este fieful PSD. Dian Popescu spune că şi-a asumat în faţa partidului un scor în media partidului la nivel naţional. Liderul liberalilor gorjeni a mai spus că dacă va obţine un procent scăzut ia în calcul să demisioneze.

 

Reporter: Se discută că dacă veţi obţine un scor mic veţi fi schimbat din funcţie.

Dian Popescu: Nu voi fi destituit, dar iau în calcul că dacă va fi un scor slab îmi voi da eu demisia.

Rep: Ce înseamnă scor slab? Cât?

D.P.: Depinde de scorul PNL la nivel naţional. Scorul PNL la nivel naţional va fi de 22-23% şi sper că în Gorj PNL, din punctul meu de vedere, şi-mi iau un target în acest moment după cum văd că PSD este hulit în toate părţile, să obţinem un sor de 25%.

Rep: Obţineţi 25% în Gorj?

D.P.: Targetul meu să fiu în media pe ţară a PNL, deşi iniţial se considera că este un judeţ roşu unde eu am posibilitatea să obţin un scor fără să deranjez conducerea PNL. Eu mi-am asumat în Biroul Politic Naţional un scor de 24% şi asta depinde foarte mult de scorul naţional.

Rep: Se discută despre schimbarea dvs cu primarul din Rovinari, Dorin Filip.

D.P.: Ştiţi foarte bine relaţia mea cu Doru Filip. Înainte de toate este o relaţie de prietenie, Doru Filip venind din poziţia de vicepreşedinte al PDL în interiorul PL pentru prietenia pe care ama vut-o fiind şi un om de dreapta. Dar pe de altă parte mi-aş dori ca Dorin Filip să-şi dorească preşedinţia PNL pentru că este un primar foarte competent şi bun conducător politic dar după cum aţi văzut nu-şi doreşte acest lucru.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: