Mazilu: Îi apreciez pe cei care au avut tăria să meargă la forumul PSD

Candidatul PNL Gorj pe Colegiul 2 Senat, Mihai Mazilu, nu pare a fi deranjat de participarea primarilor liberali la desemnarea contracandidatului său, social democratul  Mihnea Costoiu. Mazilu spune că primarii liberali îi sunt prieteni însă se va convinge de loialitatea lor după alegeri. Se aşteaptă ca primarii liberali să obţină pentru el cel puţin atâtea voturi câte au obţinut atunci când au fost aleşi primari.

Rep.: Cum vedeţi d-voastră prezenţa primarilor liberali la desemnarea candidatului PSD Gorj pentru colegiul 2 Senat?

Mihai Mazilu: Este un lucru extraordinar şi mă bucur că PSD, ca nişte prieteni şi colegi loiali, au chemat la desemnarea candidatului din partea PSD şi primari liberali. La noi nu s-a întâmplat, apreciez această hotărâre a dumnealor, să fie toată lumea acolo. Apreciez pe acest coleg de campanie, pentru că nu suntem adversari, şi îl asigur din toată inima că va fi o campanie elegantă, fără lovituri sub centură, ca între doi intelectuali care vor să facă ceva. 

Rep.: Mai puteţi conta pe sprijinul colegilor în aceste circumstanţe?

Mihai Mazilu: Cu siguranţă da. A fost o invitaţie care, ca la orice manifestare politică, e o chestie normală ca să o accepţi. Ne vom convinge de loialitate pe 25 mai, dar 100% din colegii liberali care au fost acolo îmi sunt prieteni. Îmi pare rău că nu i-am invitat, eu şi preşedintele filialei Gorj, Dian Popescu, pe toţi primarii PSD la delegaţia permanentă care a avut loc la Cărbuneşti. 

Rep.: Credeţi că primarii liberali vor aduce voturi pentru Mihnea Costoiu sau pentru d-voastră?

M.M.: Primarii liberali sunt convins că vor trece prin filtrul Partidului Naţional Liberal, prin filtrul prieteniei pe care o port cu toţi care sunt în acest colegiu, această hotărâre, în momentul în care vor susţine sau nu primarul liberal sau delegatul de la PSD pentru Colegiul 2. Vom trăi şi vom vedea. Este o lecţie de viaţă de care o să mă conving de această loialitate şi apropo de capitolul prietenie. După aceste rezultate tragem linie şi adunăm dacă pe colegiu, pe fiecare primărie, dacă o să am mai puţin decât au avut dumnealor ca şi primari la alegeri înseamnă că a fost ceva în neregulă.

Rep.: Vă simţiţi descurajat acum că primarii liberali par să fie mai mult de partea PSD?

M.M.: Nu, din contră, îi apreciez pentru că au avut tăria să se ducă la acest forum care a desemnat delegatul de la PSD pentru Parlament.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: