Dian Popescu revine: Sunt imprevizibil!

Fostul lider al ALDE Gorj, Dian Popescu, ar putea candida pentru şefia organizaţiei judeţene. Nu exclude acest lucru şi chiar se laudă cu prietenia cu actualul preşedinte interimar Norica Nicolai. În replică, Robert Filip îi transmite că partidul vrea să facă alt tip de politică şi este convins că va avea un scor de trei ori mai mare decât pe vremea lui Dian Popescu.

Încă membru ALDE, Dian Popescu a explicat că urmăreşte ce se întâmplă în partidul său, iar unele mişcări nu le vede prea potrivite. „N-am avut o ieşire publică în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu urmăresc cu atenţie scena politică din Gorj şi ce se întâmplă în ALDE. Este un partid unde au venit foarte mulţi oameni din latura PNL. Am observat că au apărut o serie de schimbări. Este decizia noii conduceri. Unele schimbări nu cred că sunt morale, dar asta este în politică. Norica Nicolai este o bună şi veche prietenă a mea. De multe ori, ne sfătuim. Ne-am întâlnit la Bucureşti şi ne-am sfătuit vizavi de alegerile europarlamentare şi de anumite lucruri din politica din Gorj. Avem o relaţie foarte bună, discutăm”, a declarat fostul senator Dian Popescu, la Radio Infinit.

Întrebat dacă are în plan să candideze la conferinţa pentru şefia ALDE Gorj, Dian Popescu a lăsat loc de interpretări: „Nu am luat o hotărâre încă. Ştiţi bine că sunt imprevizibil. Ţine de mine dacă voi vrea sau nu. Nu ţine decât de mine, nu ţine de altceva”.

La rândul său, unul dintre liderii ALDE, Robert Filip, a transmis că, în noua formulă, partidul va scoate un scor triplu la alegerile viitoare: „Oamenii care au muncit pentru partid nu pot fi traşi pe linie moartă. Acum, nu ştiu dacă muncit pentru partid, pentru domnul Dian Popescu înseamnă un scor de 1 sau 2%. Noi suntem un partid în creştere, serios, care atrage oameni serioşi. Ce are de comentat domnul Dian, să-i dea Dumnezeu sănătate. Îl consider colegul meu. Nu am nimic să-i reproşez, dar noi vrem altă politică. Îl asigur că această echipă care este formată la Gorj va scoate un scor de trei ori mai mare decât a scos el”.

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: