Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dian Popescu, susţinut de Mazilu

Mihai Mazilu şi Iuliana Iliescu renunţă la ideea unei candidaturi pentru preşedinţia PNL Gorj şi anunţă că-l susţin pe Dian Popescu, preşedintele de la municipiu. Din 7 au mai rămas 5 liberali care se bat pentru cea mai importantă funcţie din partid, potrivit Radio Infinit.

Frământările şi evoluţiile din interiorul organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal se anunţă a fi principalul subiect politic al acestei veri. În plus, odată cu depunerea candidaturii de către Dian Popescu, apele încep să se mai cearnă. Din numărul mult prea mare de candidaţi, doi anunţă deja că se retrag. Primarul Mihai Mazilu de la Târgu-Cărbuneşti, unul dintre cei mai importanţi edili ai liberalilor în judeţ, dar şi preşedinta uneia dintre cele mai puternice organizaţii liberale cea de la Prigoria, Iuliana Iliescu, anunţă că se retrag din cursă şi-l susţin pe Dian Popescu.

Iliescu spune că i-a plăcut performanţa electorală  a PNL Târgu-Jiu în alegerile prezidenţiale, când, partidul a obţinut 22%  în municipiu.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: