Dian Popescu, susţinut de Mazilu

Mihai Mazilu şi Iuliana Iliescu renunţă la ideea unei candidaturi pentru preşedinţia PNL Gorj şi anunţă că-l susţin pe Dian Popescu, preşedintele de la municipiu. Din 7 au mai rămas 5 liberali care se bat pentru cea mai importantă funcţie din partid, potrivit Radio Infinit.

Frământările şi evoluţiile din interiorul organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal se anunţă a fi principalul subiect politic al acestei veri. În plus, odată cu depunerea candidaturii de către Dian Popescu, apele încep să se mai cearnă. Din numărul mult prea mare de candidaţi, doi anunţă deja că se retrag. Primarul Mihai Mazilu de la Târgu-Cărbuneşti, unul dintre cei mai importanţi edili ai liberalilor în judeţ, dar şi preşedinta uneia dintre cele mai puternice organizaţii liberale cea de la Prigoria, Iuliana Iliescu, anunţă că se retrag din cursă şi-l susţin pe Dian Popescu.

Iliescu spune că i-a plăcut performanţa electorală  a PNL Târgu-Jiu în alegerile prezidenţiale, când, partidul a obţinut 22%  în municipiu.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: