Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

DIM: Şi Potârcă ar fi câştigat pe listele USL

Dan Ilie Morega a declarat că a fost ofertat şi de PNL, şi de PSD, să candideze la alegerile parlamentare, dar nu a mai dorit să stea la masă cu „astfel de oameni“.

Cât despre candidaţii USL, Morega crede că uniunea putea pune pe oricine pe listă pentru că acesta nu a fost vot uninominal. „Puteai să pui pe oricine, şi pe Potârcă (n.red Ninel Potârcă, lider al romilor) şi ieşea, pe Ion Ministru, pe Pavel (n.red Nelu Pavel), pe cine vrei. Erau votaţi. Iată nu avem de-a face cu un vot uninominal“, a declarat Morega. Cât despre candidatul pe care el l-a susţinut, Ion Cupă de la PDL, Morega crede că dacă era la partidul lui Dan Diaconescu ar fi închis colegiul. Morega mai spune că 65% dintre parlamentarii de Gorj s-au dus în Parlament după funcţii. (M.B.)

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: