Direcţia de Evidenţă a Populaţiei Târgu Jiu se mută în casă nouă

Începând cu luna iulie Direcţia de Evidenţă a Populaţiei Târgu Jiu va funcţiona într-o nouă clădire. Imobilul este situat în spatele fostului Cinematograf  Dacia, unde cândva funcţiona baia comunală.

 „Va fi un sediu frumos şi spaţios, oferind condiţii foarte bune atât pentru cetăţenii pe care îi vom deservi cât şi pentru lucrătorii instituţiei. Va fi o sală de aşteptare foarte mare. Din discuţiile purtate cu constructorul, lucrările vor fi finalizate la sfârşitul lunii iunie”, a declarat Dan Laurenţiu, directorul Direcţiei de Evidenţă al Populaţiei Târgu Jiu. 

Circa 10 miliarde de lei vechi a alocat primăria municipiului Târgu Jiu pentru amenajarea noului sediu. Vechea clădire în care încă mai funcţionează această Direcţie a fost revendicat de proprietari, iar chiria plătită de municipalitate era prea mare, în condiţii în care angajaţii lucrează în condiţii insalubre. „Investiţia este destinată pe de o parte Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei, dar şi altor servicii publice, respectiv Serviciul Agricol. A fost realizată pe etajul fostei băi comunale, iar suprafaţa este de 1000mp. Valoare investiţiei este de 10 miliarde de lei vechi”, a precizat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: