Sala Sporturilor, închiriată pentru evenimente

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va putea fi închiriată pentru evenimente. Este soluţia pe care o ia în calcul municipalitatea, mai ales că nu are să-i dea o utilitate în prezent, ţinând cont că nu mai sunt echipe angrenate în competiţii naţionale. Primarul Marcel Romanescu a explicat că va fi întocmit un regulament de funcţionare a arenei sportive, iar costurile vor fi stabilite împreună cu Direcţia de Patrimoniu.

Sala Sporturilor nu a mai găzduit de la inaugurare niciun eveniment sportiv. Ca să nu stea cu lacătul pe uşă, autorităţile încearcă să obţină bani de pe urma acesteia. „Am discutat cu domnul Tătaru, de la Direcţia de Patrimoniu, să pregătească un regulament de funcţionare a acestei săli. Avem această sală pentru competiţii sportive sau alte evenimente. Ţinând cont că nu avem o sală autorizată pentru evenimente de o anumită anvergură, această sală, contra cost, va fi folosită pentru aceste evenimente şi protejată astfel încât să nu fie deteriorată suprafaţa de joc”, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Sala Sporturilor a fost modernizată cu bani de la Compania Naţională de Investiţii şi a fost inaugurată şi recepţionată în primăvara acestui an. (M.M.)

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: