Director din Târgu Jiu, mesaj către primarul Romanescu: Ne aflăm în plin serial „Las Fierbinți”!

Scandalul dintre primarul Marcel Romanescu și directorul Centrului Brâncuși e departe de a fi stins. În timp ce edilul se plânge că Doru Strîmbulescu nu-i răspunde la telefon, acesta din urmă îl arată cu degetul pentru același lucru. Asta în condițiile în care cele două instituții pe care le conduc sunt despărțite de doar câteva sute de metri și ar putea oricând să se pună la aceeași masă în loc să-și transmită mesaje la televizor.  “Ne aflăm în plin serial „Las Fierbinți”. Să ne fie foarte clar!”, a fost reacția lui Strîmbulescu.

Directorul Centrului „Brâncuși” a adăugat că primarul nici nu are habar de ce face instituția pe care o conduce. “Ne aflăm în plin serial „Las Fierbinți”. Să ne fie foarte clar! Să înțeleagă fiecare ce vrea de aici. Marcel Romanescu nu m-a căutat, nu îmi răspunde la telefon. Am avut extraordinar de puține întâlniri. Nu am avut întâlniri să discutăm despre Constantin Brâncuși și ce face Centrul “Brâncuși”. Cred că Marcel Romanescu habar nu are despre ce face Centrul Brâncuși și proiectele făcute de noi”, a spus Doru Strîmbulescu.

Primarul Marcel Romanescu s-a plâns presei că nu este mulțumit de activitatea lui Strîmbulescu în fruntea Centrului „Brâncuși”. A mai transmis că acesta nu ar fi făcut mare lucru să promoveze operele de la Târgu Jiu.

„Nu sunt un om de cultură. Sunt un om al cifrelor, dar n-am văzut o strategie de promovare a operelor brâncușiene. Sunt 5 ani de mandat în care nu am văzut realizări. Nu văd foarte multă implicare. L-am sunat. Nu era la Târgu Jiu, era la nu știu ce întâlnire filosofică sau plecat la București. Eu vorbesc de fapte”, a declarat primarul din Târgu Jiu.

Mandatul lui Doru Strîmbulescu în fruntea Centrului „Brâncuși” expiră la 1 septembrie 2022. Într-o emisiune la Gorj TV, Strîmbulescu a dat de înțeles că va participa și la următorul concurs pentru acest post: „S-ar putea să fie mandatul numărul trei, apoi să mă gândesc să fie mandatul numărul patru că tot este modă la Târgu Jiu și în țară, unde unii au ieșit de mult la pensie, dar gestionează problemele culturii”.

Vizualizări: 6,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: