Director nou la Direcţia de Patrimoniu din Târgu Jiu

Direcţia Publică de Patrimoniu din Târgu Jiu are un nou şef. Este vorba Carmen Mihail Tătaru, fostul director adjunct al direcţiei, care a preluat frâiele instituţiei după ce Constantin Fîrţă s-a pensionat. Tătaru ocupă interimar funcţia de director executiv al unităţii, urmând ca în lunile următoare postul să fie scos la concurs.

Constantin Fîrţă s-a pensionat după ce ani la rând a condus Direcţia Publică de Patrimoniu din Târgu Jiu. În ultimele luni, Fîrţă nu a mai fost prezent la serviciu, din cauza problemelor de sănătate şi a stat mult timp în concediu medical. De circa o lună, atribuţiile sale au fost preluate de către cel care i-a fost adjunct, economistul Carmen Mihail Tătaru. “Domnul Constantin Fîrţă a încetat de drept din funcţia de director executiv al Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu în data de 08.05.2015. În locul acestuia a fost numit director executiv pe o perioadă temporară de maxim 6 luni de zile, Carmen Tătaru, director adjunct în cadrul instituţiei. Urmează demersurile organizării unui concurs pentru ocuparea definitivă a acestei funcţii”, a declarat Lavinia Truşcă, purtătorul de cuvânt al primăriei Târgu Jiu.

Direcţia Publică de Patrimoniu este o unitate a Consiliului Local al municipiului Târgu Jiu, are personalitate juridică, funcţionează autonom şi are ca ordonator principal de credite primarul. Printre altele, direcţia are în subordine: serviciul patrimoniu, serviciul concesionări, compartimentul coordonare învăţământ, administrează complexul sportiv din municipiu, serviciul parcări şi târgul de haine.

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: