Director: Nu am inventat noi noroiul în cariere

Sorin Boza, preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a comentat la un post de televiziune pe tema noroiului din cariere, care a generat o amplă dezbatere în presă, chiar şi o interpelare parlamentară. Boza a recunoscut că se putea face o mai bună pregătire a căilor de acces înainte de intrarea în iarnă. „Noroiul în cariere nu s-a inventat la noi. Trebuia să acordăm o mai mare atenţie la începutul iernii. E greu astăzi să intri cu un buldozer să nivelezi. Cred că se putea face o pregătire mai bună înainte de intrarea în iarnă”, a spus Boza la Accent TV.

Acesta este însă dezamăgit că unii salariaţi ai complexului vor să iasă în evidenţă cu tot felul de imagini postate pe reţelele de socializare. „Câteodată sunt oameni care vor să iasă în evidenţă cu ceva. Sau poate sunt injectaţi să facă aşa ceva şi este păcat, că oamenii ăştia câştigă un salariu de la acest complex”, a mai spus Boza.

Preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a făcut chiar o interpelare la adresa ministrului Energiei, Anton Anton, cu privire la condiţiile de muncă din carierele miniere. Vîlceanu a fost ironizat de unii lideri de sindicat, care i-au spus că nu pot ţine umbrela ca să nu mai plouă în cariere. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 3,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: