Directori din CEO și sindicaliști, la cursuri de manipulare

În timp ce în cariere și termocentrale se lucrează la foc automat, șefii din Complexul Energetic Oltenia și inspectorii sociali învață, la Herculane, cum să devină mai buni negociatori. Cursurile de negociere și manipulare le-au fost predate de un profesor venit din străinătate, plătit din banii companiei.

Cursurile au avut loc în această lună. Pe lângă aproape toți directorii din CEO, la cursuri au fost și sindicaliștii transformați în inspectori sociali. „Au făcut cursuri de negocieri și manipulare la Băile Herculane. Au fost organizate acolo niște cursuri, câteva zile. S-au chefuit. Un profesor din străinătate a venit să-i învețe tehnici de negociere și manipulare. Lumea arde și baba se piaptănă. Numai inspectorii sociali au fost aceste cursuri și toți directorii. Au făcut chef acolo. Noi am avut bani să plătim acest profesor să-i învețe pe ei cum să ne manipuleze pe noi. Chiar ne cred proști și sclavi pe plantația lor”, a spus, revoltat, sindicalistul Nicu Bunoaica.

Acesta s-a declarat extrem de supărat și că oficialii companiei au decis să amâne ședința de negocieri programată la sfârșitul acestei luni. Oamenii spun că ar fi vrut să știe ce se va întâmpla de anul viitor cu veniturile lor.  “Trebuia să discutăm de pierderi, de vouchere, de salarii. Oamenii sunt foarte nemulțumiți că nu s-a discutat acum. Ei nu știu ce se va întâmpla cu voucherele și cu salariile. Vor fi probleme după sărbători. Oamenii sunt supărați pe ceea ce se întâmplă. S-au deșteptat și nu mai acceptă ce se întâmplă. Următoarele negocieri vor fi tensionate cu siguranță. După sărbători, vor fi surprize”, a mai spus Nicu Bunoaica.

Comisia mixtă administrație-sindicate ar fi trebuit să se întrunească pe 28 decembrie, dar ședința a fost amânată pentru 9 ianuarie.

Vizualizări: 4,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: