Directorii de deconcentrate, evaluaţi de Consiliul Judeţean

Directorii de la instituţiile de cultură au fost primii evaluaţi de Consiliul Judeţean Gorj. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj Mădălina Ciolocoi spune că fiecare director trebuie să-şi prezinte un raport de activitate la sfârşitul anului, iar ei i-a revenit sarcina de a evalua directorii de la instituţiile de cultură. Până acum au trecut de proba raportului şi a interviului directorii Ion Cepoi de la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Gheorghe Porumbel de la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului“. 

În ianuarie, Mădălina Ciolocoi va analiza şi activitatea directorilor de la Muzeul Judeţean, Şcoala Populară de Artă şi Biblioteca „Christian Tell“. Vicepreşedintele CJ Gorj a declarat că, după evaluarea lui Cepoi şi Porumbel, a ajuns la concluzia că cei doi directori şi-au făcut treaba. „Pe data de 30 noiembrie au fost evaluaţi domnii directori Cepoi şi Porumbel. Pentru că am în subordine instituţiile de cultură şi pentru că în curând se fac şase luni de când deţin această funcţie am vrut să văd cum stau aceste instituţii. Probele au fost un interviu şi o analiză a activităţii din acest an. Am ajuns la concluzia că activitatea este foarte bună în condiţiile acestea de reduceri de fonduri şi personal“, a declarat Ciolocoi.

Aceasta a mai spus că au ajuns şi la un acord: nu vor mai fi organizate şi finanţate decât manifestările mari, de amploare. Ciolocoi a menţionat că cei doi directori au cerut ajutorul CJ Gorj pentru accesarea de fonduri europene, Doina Gorjului pentru achiziţionarea unor instrumente, iar Centrul de Cultură doreşte un spaţiu pentru expunerea lucrărilor de la Festivalul Gorjfest. „Sunt foarte multe lucrări de la festivaluri internaţionale care nu au fost expuse. Sunt identificate două posibile locaţii la Peştişani, le urmărim în acest moment pentru a vedea care este potrivită“, a încheiat Ciolocoi.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: