Directorii de la complexuri şi SNLO rămân cu salariile plafonate

Salariile directorilor de la complexurile energetice şi SNLO rămân tot „tăiate“. Ministerul Economiei a emis un ordin care dispune păstrarea salariilor la aceeaşi valoare. „La data de 06.01.2011, Ministerul Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri a trimis un ordin prin care dispune ca salariile directorilor generali din societăţile naţionale, regii autonome, companiile naţionale, societăţile comerciale şi filialele acestora la care statul deţine pachetul majoritar de acţiuni să rămână la nivelul anului 2010”, susţine Aurică Popescu, purtător de cuvânt al SNLO.

Ordinul a fost trimis şi la complexuri. „Am primit ordinul 49/2011, prin care ni se comunică faptul că nu ni se măresc salariile, se menţin cele din 2010. Vreau să vă spun, că nu e niciun secret, salariul meu e de 48 de milioane de lei vechi, net”, susţine Octavian Graure, directorul complexului Turceni.

Plafonate rămân şi indemnizaţiile de şedinţă ale membrilor AGA, consiliilor de administraţie şi ale cenzorilor. Aceştia vor rămâne cu indemnizaţia de 1% din salariul directorilor generali.

Ordinul este aplicabil până la data aprobării bugetelor de venituri şi cheltuieli pe anul 2011.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: