Directorii deconcentratelor, din nou evaluaţi de PDL

Directorii instituţiilor deconcentrate din judeţul Gorj vor fi supuşi unei evaluări. Cei care vor face acest lucru sunt cei din conducerea PDL Gorj. În funcţie de evoluţia instituţiei respective se va decide dacă directorul va mai ocupa sau nu această funcţie. Evaluarea se va desfăşura pe parcursul acestei săptămâni. Doi dintre directori îşi au asigurate posturile.

Pedeliştii au avut sâmbătă şedinţa Biroului Permanent Judeţean (BPJ), iar pe ordinea de zi s-a regăsit şi un punct referitor la directorii instituţiilor şi modul în care aceştia gestionează problemele. Astfel membrii BPJ au decis ca pe parcursul acestei săptămâni toţi directorii să fie supuşi unei evaluări. În primul rând directorii au sarcina de a întocmi un raport de activitate, în care să fie reflectate realizările pe perioada mandatului, dar şi problemele cu care se confruntă instituţia şi soluţii propuse. Totodată, democrat-liberalii au decis să ofere sprijin politic şi acelor directori care nu au adeziune la partid, cum este cazul Rodicăi Ghimiş, directoarea de la Casa de Pensii Gorj, sau Marius Boeriu director la Direcţia de Sănătate Publică Gorj. „În funcţie de rezultatul evaluărilor care vor efectuate vom decide pe cine vom susţine şi pe cine nu vom mai susţine în fruntea instituţiilor deconcentrate. Bineînţeles că acolo unde se va constata că actul managerial nu a fost unul de performanţă, acelui director îi vom retrage sprijinul politic. Vor rămâne doar directorii competenţi, indiferent dacă au sau nu adeziune la PDL. Ne vom asuma şi acei directori care nu sunt membri ai Partidului Democrat Liberal dacă aceştia sunt buni profesionişti şi demonstrează că desfăşoară un management de calitate”, a declarat Severus Militaru, prim-vicepreşedinte PD-L Gorj.

VIZOR

Printre cei care vor fi supuşi evaluării se numără şi Ovidiu Ilie, comisarul şef de la Garda de Mediu Gorj şi cel care în ultima perioadă a căzut din graţiile preşedintelui democrat liberalilor, Ion Ruşeţ. Acesta nu a vrut însă să comenteze deciziile PD-L.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: