Gârjoabă i-a promis lui Călinoiu că-l ajută cu drumul de la Sadu. Vezi cum!

Ion Călinoiu a cerut sprijinul consilierilor PDL pentru a se face demersuri la Ministerul Transporturilor în vederea reabilitării drumului de Sadu. Preşedintele Consiliului Judeţean vrea ca tronsonul Rovinari- Bumbeşti Jiu să fie inclus într-un program de reparaţii. Acest aspect este privit cu pesimism de către pedelistul Gheorghe Grivei, care consideră că înainte de toate trebuie reziliat un contract încheiat în timpul guvernării Tăriceanu. Grivei nu este convins că numele lui Orban nu a avut nici o legătură cu faptul că licitaţia a fost câştigată la vremea aceea de către o firmă maghiară.

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, le-a cerut pedeliştilor să intervină pe lângă guvernanţi pentru reabilitarea DN 66 Rovinari- Bumbeşti Jiu. Acesta speră ca drumul să poată fi inclus într-un program de reparaţii înainte de sosirea iernii. “Trebuie să ne unim forţele şi să avem un punct de vedere comun pentru a putea rezolva problema drumului de la Sadu. Trebuie să facem eforturi comune pentru că lumea vede că nu se mişcă nimic. Este necesar ca acest drum să fie inclus într-un program de reparaţii înainte de venirea iernii pentru a putea circula în condiţii normale. Toţi consilierii PDL ar trebui să intervină la parlamentari şi să ceară Ministrului Transporturilor să găsească soluţii”, a declarat Ion Călinoiu. Consilierul PDL Corneliu Gârjoabă a promis preşedintelui că va face demersuri pe lângă parlamentarii democrat liberali. “ Vom discuta cu parlamentarii noştri pentru a solicita Guvernului rezilierea contractului încheiat cu firma maghiară”, a declarat Corneliu Gârjoabă. Călinoiu spune că va trimite o nouă scrisoare la Ministerul Transporturilor la care va anexa procesul verbal al şedinţei de ieri şi declaraţiile consilierilor. 

PESIMIST

Consilierul judeţean Gheorghe Grivei este pesimist în privinţa reabilitării DN 66. “Nu cred că drumul de la Sadu poate fi inclus în vreun program de reparaţii. Pentru a se putea interveni cu alte fonduri este necesar ca acel contract să fie reziliat. Contractul cu firma din Budapesta, care trebuia să reabiliteze drumul, a fost încheiat în timpul guvernării Tăriceanu şi nu sunt sigur că nu există nici o legătură între numele lui Orban şi firma maghiară”, a declarat Grivei.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: