Uneperiştii şi-au instalat corturi în centrul oraşului

Partidul condus de Marius Vlaicu a dat startul unei campanii de ajutorare a familiilor care nu au bani să cumpere rechizite şcolare copiilor lor. Acţiunea este planificată de organizaţia de tineret a UNPR-ului şi are drept scop colectarea de rechizite de la populaţie şi redistribuirea lor către familiile nevoiaşe. Ultima zi de campanie este 2 octombrie.

Tinerii din UNPR au amplasat deja două corturi în municipiu şi speră ca până duminică să găsească destui gorjeni mărinimoşi care să doneze rechizite pentru copiii nevoiaşi. Cu numele partidului la vedere, cele două corturi sunt amplasate lângă Piaţa Centrală, respectiv lângă Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”. „Este o acţiune iniţiată de organizaţia judeţeană a partidului şi susţinută de organizaţia de tineret pentru că odată cu începerea anului şcolar o serie întreagă de familii nu au posibilitatea să le asigure copiilor rechizite şcolare iar scopul nostru este acela de a sensibiliza populaţia din municipiu să doneze câte ceva fiecare pentru ca aceşti copii să aibă cu ce să meargă la şcoală”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj.

Primele rechizite strânse vor veni din partea liderilor din UNPR care au hotărât să facă ei o primă donaţie. „Chiar noi o să facem un efort, o să cumpărăm noi, membrii partidului, în primul rând rechizite iar apoi tot ce strângem vor fi redistribuite familiilor nevoiaşe ce vor fi identificate cu ajutorul primăriilor”, a adăugat Marius Vlaicu. Organizaţia judeţeană a UNPR a tipărit şi aproape 2.000 de pliante ce vor fi înmânate trecătorilor prin care li se face cunoscută campania.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: