Directorul Dijmărescu: S-a creat un stres pentru fiecare angajat din UM Sadu

Nicolae Dijmărescu, directorul Uzinei Mecanice Sadu, aşteaptă raportul Corpului de control al directorului general al Companiei Naţionale ROMARM, întrucât verificările dispuse în urma scandalului legat de traficul de muniţie au fost finalizate. Acesta spune că indiferent dacă va fi sau nu demis din funcţie îşi va continua activitatea ca şi până acum. Ba mai mult, Nicolae Dijmărescu a precizat incidentul a creat un stres pentru fiecare angajat al instituţiei.

Rep.: S-a finalizat ancheta Corpului de control al directorului general al Companiei Naţionale ROMARM. Care sunt concluziile?

N.D.: Verificările s-au încheiat în urmă cu câteva zile. Am pus documentele necesare la dispoziţia Corpului de control, însă până în momentul de faţă nu ni s-a prezentat raportul. Mă aştept să primesc rezultatul în perioada imediat următoare.

Rep.: Aveţi emoţii în privinţa concluziilor?

N.D.: Nu pot spune că numai eu am emoţii. Din cauza acelui incident s-a creat un stres pentru fiecare angajat din uzină. Unii sunt mai sănătoşi şi îl suportă mai uşor, alţii au probleme de sănătate şi îl suportă mai greu. Am stat de vorbă cu oamenii şi ne-am mobilizat pentru ca activitatea Uzinei Mecanice Sadu să se desfăşoare fără probleme. Este normal ca activitatea să continue şi să nu fim toţi mânjiţi cu noroi. A fost normală acţiunea poliţiei, dar personal, nu-mi găsesc locul printre vinovaţi.

Rep.: Vă temeţi că veţi fi demis din funcţie?

N.D.: Sancţiunile pot merge de la avertisment şi până la demitere dintr-o funcţie. Dacă se va decide să fiu demis, este normal să nu mă lase rece o astfel de măsură, dar nici nu mă voi opune. Aşa cum a fost numirea, va fi şi schimbarea. Consider că în calitatea mea de director am supravegheat cât am putut toate procedurile administrative. Ordinul meu de numire expiră în luna iunie, însă în cazul în care voi fi demis, voi rămâne acelaşi sufletist al fabricii ca şi până acum.

Rep.: Scandalul legat de sustragerea celor 200 de cartuşe a afectat imaginea instituţiei?

N.D.: Nu cred că a fost afectată imaginea instituţiei întrucât am avut miercuri o recepţie, iar partenerul nostru a fost foarte mulţumit de calitatea produselor. Suntem în continuare căutaţi şi ne respectăm graficul de lucru. Pot să vă spun însă că incidentul a afectat imaginea mea personală. Am foarte mulţi prieteni şi colaboratori în ţară care m-au văzut la televizor în aceea ipostază neplăcută şi s-au mirat de cele scrise în presă pentru că mă cunoşteau ca fiind un altfel de om. M-am supărat foarte tare în interiorul meu pentru că am apărut ca o vedetă negativă.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: