Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Directorul Hidroelectrica, schimbat din funcţie

Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ion Ariton, a decis schimbarea conducerii companiei Hidroelectrica, cel mai mare producător de electricitate din România, numindu-l director general pe Constantin Trihenea, consilierul său personal şi totodată fost prefect de Sibiu.

"Decizia este deja luată, a existat chiar o luptă pe această funcţie, erau mai mulţi 'în cărţi'. Ministrul a semnat şi ordinul de eliberare al lui Mihai David din funcţie, începând cu 1 ianuarie 2011, precum şi pe acela de numire în funcţie a lui Constantin Trihenea. Mâine (vineri, 10 decembrie, n.r.) va avea loc Consiliul de Administraţie la Hidroelectrica, unde se va anunţa oficial", au declarat joi surse ministeriale pentru NewsIn.

Mihai David este director general la Hidroelectrica începând din 1 iulie 2009, înlocuindu-l la acea vreme la conducerea companiei pe Traian Oprea.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: