Directorul ”Pedichiură”, pe făraș? Ce spune Romanescu

Ancheta comisiei Primăriei Târgu Jiu în ceea ce îl privește pe Marian Rotaru, directorul Direcției de Patrimoniu, nu s-a finalizat. Rotaru este directorul care a apărut într-o fotografie, la birou, în timp ce o angajată îi făcea pedichiura.

Chiar dacă ancheta nu a fost finalizată, primarul Marcel Romanescu anunță că va lua în curând o decizie în ceea ce îl privește pe acesta. ”În perioada imediat următoare voi lua eu o decizie. O să spun într-o conferință de presă și în privința dânsului, și în privința altor angajați din cadrul primăriei municipiului Târgu Jiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Edilul a spus că s-a modificat recent legea și că are la dispoziție 3 luni pentru a evalua activitatea funcționarilor publici. ”Nu voi aștepta 3 luni, voi lua deciziile, cred, la începutul lunii februarie”, a mai spus primarul.

Edilul a dat de înțeles că până acum nu a avut o bază solidă pentru a-l putea demite pe Marian Rotaru. ”La momentul în care voi lua decizia o să spun de ce. Oamenii în față spun foarte multe lucruri, foarte multe povești. În momentul în care îl întrebi: poți să-mi confirmi ceea ce mi-a spus?, zice "Domne, vă rog, nu vreau să fac rău nimănui. V-am spus așa, ca să știți". Același lucru mi se întâmplă și mie de foarte multe ori, câteodată din partea cetățenilor sau din partea angajaților. Cum pot să iau o decizie pe baza unei discuții?”, a explicat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: