Primăria Târgu Jiu are un nou purtător de cuvânt

Ana Maria Giurea este noul consilier cu atribuții de purtător de cuvânt al primarului din Târgu Jiu. Până acum, Giurea a activat în mass-media, la Radio Accent și Accent Tv, unde era co-realizator de emisiuni și crainic de știri.

Postul a devenit vacant în urmă cu circa două săptămâni, după plecarea bruscă de la primărie a fostului purtător de cuvânt, Anamaria Ianc. Noul consilier a fost prezentat oficial miercuri, într-o conferință de presă.

Primarul Marcel Romanescu le-a spus jurnaliștilor ce așteptări are de la Ana Maria Giurea. ”Sper ca Ana să poată să completeze tot acel volum de informații de care aveți nevoie dumneavoastră, în primul rând. Este legătura pe care primăria municipiului Târgu Jiu o face în mod direct cu reprezentanții mass-media de la nivelul județului Gorj. Cunoscând-o de ceva timp, sunt convins că se va ridica la nivelul așteptărilor mele și la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Sper să fie o colaborare foarte bună și atunci când veți apela la mine să fie doar momentul în care Ana nu vă va putea oferi toate informațiile”, a spus primarul din Târgu Jiu.

Interesant este faptul că Anamaria Ianc, fostul purtător de cuvânt al primăriei Târgu Jiu, prestează acum activitate la Radio Accent și Accent Tv, îndeplinind aceleași atribuții pe care le avea Ana Maria Giurea.

Vizualizări: 5,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: