Directorul Spitalului Rovinari a demisionat

Laurenţiu Cosmulescu, cel care a condus Spitalul din Rovinari  timp de 16 ani, a demisionat. Fostul manager susţine că luat această decizie deoarece nu a ajuns la o înţelegere cu autorităţile locale în privinţa managementului unităţii spitaliceşti. Cosmulescu a rămas medic în cadrul spitalului, iar postul de conducere a fost luat de un medic chirurg care lucrează în spitalul respectiv de şapte luni.

Spitalul Orăşenesc din Rovinari a fost condus 16 ani de medicul Laurenţiu Cosmulescu. De când unitatea spitalicească a fost preluată în administrare de autorităţile locale au început problemele. Laurenţiu Cosmulescu susţine că a demisionat pentru ca era clar ca nu este dorit pe aceasta funcţie de către reprezentanţii primăriei. Fostul director susţine că nu a mai dorit să ocupe această funcţie pentru ca autorităţile locale îi impuneau cum trebuie să managerieze spitalul. Funcţia de manager este ocupată acum de un medic chirurg care lucrează la Spitalul din Rovinari de numai şapte luni.

Constantin Podaru, administrator public al oraşului Rovinari, susţine că nimeni nu l-a împiedicat pe Cosmulescu să îşi facă treaba.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: