Directorul unei instituţii din Gorj se pensionează

Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Gorj rămâne fără şef la începutul anului viitor. Gheorghe Cocină, actualul director, se va pensiona la mijlocul lunii ianuarie 2018. „Postul de director al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Gorj  nu va deveni vacant până la sfârşitul anului 2017”, au transmis reprezentanţii Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), instituţia de care aparţine oficiul de la Gorj.

Gheorghe Cocină spune că, după ce se va pensiona, îşi va găsi de lucru în alt domeniu. „În 2018, în luna ianuarie, împlinesc 65 de ani, vârsta de pensionare, după care probabil o să am o altă activitate. Nu am luat încă o hotărâre privitor la ceea ce voi face, dar mă simt încă în putere să mai lucrez ceva. Nu o să stau să mă plimb pe bulevard. În niciun caz!”, a declarat Cocină.

Şeful OJFIR Gorj a avut şi un mesaj pentru aspiranţii la fotoliul de director al acestei instituţii. „Instituţia are o anumită importanţă la nivel de judeţ. O să fie şi de muncă pentru cel care o să vină aici. Aşa că o să fie şi o provocare pentru el. Depinde ce a lucrat, ce aspiraţii are”, a mai spus directorul OJFIR Gorj. 

Gheorghe Cocină se află de cinci ani la şefia OJFIR Gorj, instituţia responsabilă cu gestionarea fondurilor europene destinate dezvoltării rurale.

Vizualizări: 1,718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: