Directorul unui spital și-a depus dosarul pentru Târgu Jiu

Directorul spitalului din Novaci, Emil Grigore, și-a depus candidatura pentru postul de manager al Spitalului Județean din Târgu Jiu. Miercuri, 22 ianuarie, este ultima zi de depunere a candidaturilor, posibili candidații fiind și actualul manager interimar Dumitru Vienescu, dar și liderul sindical Cristi Aldescu. Potrivit unor surse, și-a depus candidatura și fostul manager Tiberiu Tătaru. (update: Și-a depus candidatura și Vienescu)

Emil Grigore a confirmat că s-a înscris în concurs. "Mi-am depus dosarul. Vreau să demonstrez că se poate face treabă și la Târgu Jiu", a spus Grigore, care este de șase ani directorul spitalului din Novaci. Înainte, Grigore a lucrat în Inspectoratul de Stat în Construcții. Spune că nu se teme de amploarea problemelor de la Târgu Jiu. "Modul de conducere a unor instituții publice este același. Și la Novaci, acum șase ani mai greu au fost de rezolvat unele probleme pe parte medicală. Eu am fost numit director în iulie, iar în decembrie am obținut acreditarea spitalului", a explicat Emil Grigore.

Acesta a menționat că nu este implicat politic și crede că doar un concurs corect este un început pentru rezolvarea problemelor de la spitalul din Târgu Jiu. "Important este să lăsăm fiecare ceva bun în urma noastră", a mai punctat acesta.

Vizualizări: 2,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: