Discursul lui Iohannis în Parlament: Soluția e la cine a creat problema. La PSD

Klaus Iohannis se adresează Parlamentului marți, el declarând că potrivit unor cercetări sociologice 80% din români consideră că țara merge în direcția greșită. Discursul este întrerupt de aplauzele parlamentarilor, în funcție de afirmațiile acestuia. Atunci când începe criticile la adresa PSD, din sală se aud huiduieli, iar Iohannis ridică vocea pentru a se face auzit mai bine. „Retragerea ordonanței și demisia chinuită a unui ministru este cu certitudine prea puțin. Alegeri anticipate însă sunt în această fază prea mult. Asta e marja de manevră. Cine trebuie să vină cu soluția? Păi cel care a creat problema. PSD“, a spus Iohannis.

„Ați obosit deja, Ghinion“, le spune Iohannis celor care țipă și huiduie în Parlament.  PSD părăsește sala. Ați câștigat, guvernați și legiferați, dar nu oricum. Ce ați promis, faceți! Nu vă bateți joc de România,  a mai spus Iohannis.

Dacă PSD nu rezolvă urgent criza pe care a creat-o voi convoca consultări la Palatul Cotroceni pentru a vedea care sunt soluțiile, a adăugat președintele.

Vizualizări: 902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: