Disponibilizată cu plăţi compensatorii, acum şefă în Minprest

Camelia Ursărescu este noul contabil şef al societăţii Minprest. Directorul instituţiei Gabriel Giorgi a declarat ieri, după concurs, faptul că Ursărescu a fost singurul candidat la acest post. Giorgi spune că Ursărescu provine din afara instituţiei, din Vâlcea, unde a lucrat la Cariera Berbeşti şi are experienţă în domeniu.

Interesant este că Ursărescu a mai candidat şi acum câteva luni la acest post însă dosarul său a fost respins. Atunci, reprezentanţi ai CEO au scos-o pe aceasta din concurs pentru că nu îndeplinea două mari condiţii. Ursărescu a plecat de la Cariera Berbeşti după ce a încasat plăţi compensatorii şi, în plus, nu avea cinci ani de experienţă într-o funcţie de şef în domeniul economic. Între timp, aceste condiţii au fost retrase. Potrivit anunţului de concurs postat pe site-ul CEO, candidatul la funcţia de contabil şef trebuia să aibă experienţă de minim de 3 ani în funcţie de conducere în ultimii şapte ani şi să nu fi fost concediată pe motive disciplinare.

Minprest pare să nu aibă nici acum noroc să aibă un economist serios. Fostul director economic Dumitru Corcoveanu este în preaviz. Directorul Giorgi spune că lui Corcoveanu i-au fost oferite două posibilităţi, fie postul de economist, fie cel de adjunct la secţia din Motru, însă pe ambele le-a refuzat.

Mai mult, Corcoveanu ar putea avea probleme cu legea după ce Curtea de Conturi a descoperit că acesta cumpăra bunuri pentru Minprest chiar de la firma sa, cu preţuri de 3 ori mai mari.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: