Distribuție Oltenia anunță investiții în Târgu Jiu și Motru

În perioada ianuarie - februarie 2022 operatorul Distribuție Oltenia a demarat investiții de peste 2.71 milioane RON în modernizarea rețelelor electrice din Municipiile Târgu Jiu și Motru, județul Gorj.

Investițiile au presupus modernizarea rețelei electrice de joasă tensiune din B-dul Ecaterina Teodoroiu, dar și trecerea la 20 kV a rețelelor de 6 kV din Municipiul Motru, zona Micro 2.

Beneficiarii proiectului sunt 92 de locuitori ai blocului 502 de pe Bd. Ecaterina Teodoroiu din Municipiul Târgu Jiu, dar și 2641 de locuitori din zona Micro 2, străzile Arțarului, Macului, Liceului, Aleea Frasinului, Aleea Magnoliilor, Aleea Gladiolelor din Municipiul Motru, județul Gorj.

Beneficiile consumatorilor constau în reducerea pierderilor tehnice de energie; asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor în condiții de calitate a parametrilor energiei electrice; reducerea numărului de întreruperi și a duratei acestora; reducerea costurilor cu operarea și mentenanța; îmbunătățirea stării tehnice a rețelei electrice de distribuție.

„Operatorul Distribuție Oltenia continuă investițiile în rețeaua de distribuție cu scopul de a reduce la minimum disconfortul creat consumatorilor din aria sa de operare“, se arată într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 1,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: