O primărie din Gorj angajează șofer

Primăria Oraşului Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată unui post de șofer I, în cadrul Serviciului public administrativ.

Sunt necesare cel puțin studii generale, permis de conducere categoriile B, C, D, certificat de atestare profesională transport rutier de persoane, vechime în muncă în meseria de șofer – minimum 1 an.

O condiție pentru candidați este să nu fi săvârșit vreuna din infracțiunile prevăzute de art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019, privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum și pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național de Date Genetice Judiciare, respectiv nu figurează înscris în acest registru, după caz.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 26 septembrie. Concursul va avea loc în trei etape, probă scrisă - 8 noiembrie, probă practică - 11 noiembrie și interviu - 16 noiembrie.

Vizualizări: 1,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: