DNA: Percheziţii la Primăria Craiova

update Comunicat DNA: Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, ce ar fi fost comise în perioada 2013 – 2014.

În cursul zilei de 27 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în mun. Craiova, din care una este o instituție publică, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 


Percheziţii la Primăria Craiova şi la câteva firme din Craiova, în total fiind şapte astfel de acţiuni. Este vorba despre un dosar privind cheltuirea frauduloasă a unor fonduri europene în perioada 2013-2014. Acţiunea este a DNA Craiova. 

Tot astăzi sunt percheziţii şi la Teleorman pentru afaceri ale fostului prefect. 


Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: