Doar azi mai puteţi aduce ajutoare pentru sinistraţii din Moldova

Campania Gorj TV şi Pandurul de ajutorare a sinistraţilor din Moldova continuă! Cei care doresc să întindă o mână de ajutor mai au timp până în această seară să vină la redacţiile noastre cu lucruri folositoare oamenilor care într-o clipă au rămas fără agoniseala de o viaţă.

Din fericire primim în continuare ajutoare consistente din partea oamenilor politici. De această dată este vorba de un sprijin venit din partea Uniunii Pentru Progresul României, filiala Gorj, care a donat pentru sinistraţii din Moldova saltele şi corpuri de iluminat, prin intermediul omului de afaceri, Dumitru Brăilă. Un alt om de afaceri tot din cadrul UNPR, care nu doreşte să i se dezvăluie identitatea a venit în sprijinul sinistraţilor cu alimente, detergenţi, haine şi alte lucruri folositoare.

Cei care doresc să mai doneze, îmbrăcăminte, încălţăminte, pături, alimente neperisabile sau orice altceva mai au timp să o facă până în această seară. Vă aşteptăm la sediile Gorj TV şi Pandurul şi vă mulţumim pentru ajutorul acordat până acum. Săptămâna viitoare veţi putea vedea imagini din Moldova, de la împărţirea ajutoarelor, care cu siguranţă vă vor face să vă bucuraţi că i-aţi putut ajuta.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: